Bestått svennebrev!!!

Postet av Spaghetti den 13. Jun 2012

alt text alt text

oppgave 1- valgfri oppgave (klipp og farge) alt text oppgave 2 - valgfriklipp med strukturendring alt text alt text oppgave 3- høygradering alt text alt text alt text oppgave 4-brudefrisering, med slør, løshår og makeup!


Bilderas fra min svenneprøve (11. og 12. juni), lykkelig for å endelig være ferdig og hodet mitt er ikke like fyllt med tanker om projeksjons og struktur tegninger (det har tilogmed besatt drømmene mine på natta). Sett bortfra stress, søvnløshet, sult. blod, svette og tårer, har de siste to dagene vært veldig gøy!!! Det er utrolig herlig å endelig være færdig med læretiden. Nå er jeg frisør, frisør, ordet klinger bra gjør det ikke? -Sunniva



Spaghetti på TV

Postet av Spaghetti den 12. Mai 2012

For noen uker siden fikk vi besøk av folk fra Hotel Cæsar i salongen. De kom tidlig på morgenen, rigga seg til og filma en scene. Ingen av våre frisører ble brukt som skuespillere, men salongen og utsiden med navnet vårt ble med. Episoden med Spaghetti vises nok ikke på skjermen før i november en gang, det betyr at vi i salongen vil være hekta på Hotel Cæsar i vniter, haha. Vi gleder oss!



Travel uke på Spaghetti!

Postet av Spaghetti den 11. Apr 2012

Denne uken skjer det mye spennende greier! I morgen (12.april) skal vi ha kundekveld sammen med Voga ([http://www.voga.no/) fra 17:00 -21:00 i Professor Dahls gate 5 i deres lokaler. Der vil det være 20% avslag på enkelte varer i butikken, goodiebags, makroner, bobler i glasset og hårstyling av oss! Håper å se dere alle der!


Lørdag 14.april er det som kanskje noen av dere allerede vet markedsdag i Bogstadveien. For dere som ikke vet hva dette er, så er det rett og slett en dag hvor de fleste butikkene i Bogstadveien setter opp boder og selger billige kule ting! Vi på Spaghetti har som alltid bod i år også, og anbefaler alle som vil sikre seg knallgode tilbud fra merker som Redken, American Crew og Pureology og være tidlig ute! Vi kan avsløre så mye som at det blir tilbud på shampoo og conditoner samt krukkekurene fra Redken. Lageret vårt er begrenset. KOM KOM KOM!!!

alt text