Adam og Eva Grønlandskvartalene

Adam og Eva Grønlandskvartalene

Info om markedsdagen 20. juni!

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 14. Jun 2013

Vil ønske alle velkommen til markedsdag hos oss, torsdag 20. juni. Her vil det bli unike tilbud, forfriskninger/grilling, konsultasjoner, stylingtips og underholdning! Vi vil holde på her hele dagen, så det er bare å ta turen innom for en hyggelig og sosial ettermiddag!

PROGRAM:

♠ Vi skal ha loddtrekning der alle besøkende får ett lodd, og man får også ett lodd per produkt man kjøper. Premiene er produkter fra Purelogy, og merchandise fra Både Oslo Ess og Kvelertak!

♠ 30% avslag på alt fra Redken og Pureology. 3 for 2 på alt fra Frends (Alterna Caviar, Alterna Bamboo, American Crew +++) i tillegg til mange andre forskjellige tilbud vi skal ha hele dagen hos oss!

♠ Vi kommer til å selge et nydelig utvalg solbriller fra Tom Ford og Dsquared til spesialpriser! <3

♠ Fra klokken 12:00 kommer Harald fra Kaffikaze med sine håndbryggere og sin kaffekunnskap langt utover normalen - Så for dere som drikker kaffe.. ♥
http://kaffikaze.no/

MED MER!!!!!

DJ-er:

13:30 - 15 :00 - DJ Joelho
- Lovende DJ-spire som skal stå for stemningen i halvannen time! :)

15:00 - 16:30 - Stina Stjern
- En sanger i en blanding av alternativ rock, kunstrock og indiepop. Hun spilte konsert hos oss i fjor sommer med stor suksess!
http://www.stinastjern.com/

16:30 - 18:00 - Tommy Manboy m/ venner
- Trommis i Turboneger (og tidligere Silver og Serena Maneesh) tar med seg en kamerat (eller to?) og lover "chill og feel-good". Vi stoler på han! ;)
http://www.turbonegro.com/

18:00 - 20:00 - Cables
- Et rock-/punkband fra Oslo, med lang fartstid! Hva er vel bedre enn å gi dem en del av ansvaret for stemningen på plassen?
http://www.cablesband.com/


20:00 - 22:00 - Tommy Manboy m/ venner
- Tommy (m.fl.) tar kontroll over spakene igjen fra klokken 20:00, så får vi se hvor det bærer!
http://www.turbonegro.com/

QUIZ klokken 17:30 - Fine spørmål, finere premier!Premiene er behandlinger hos oss, produkter og merchandise fra Kvelertak og Oslo Ess!

Fyrer opp GRILL klokken 18:00. Når det kommer til mat og drikke kommer vi til å stille med noe (har fått hjelp fra bl.a. Coca Cola og Maarud), men det blir så lenge lageret vårt rekker. Både Rema 1000 og Meny ligger like i nærheten, og ellers får bare folk ta med seg det de selv ønsker :)

Flere oppdateringer kommer, så heng deg med på facebook-eventen vår: https://www.facebook.com/events/489448171128961
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Her finner du oss

Powered by: Bloc