Adam og Eva Grønlandskvartalene

Adam og Eva Grønlandskvartalene

Årskavalkade!

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 26. Jan 2017

2016 har kommet og gått, og det gikk veldig fort!

Det var et veldig artig år for oss på salongen, og her har vi slengt ihop et aldri så lite bildesammensurium for å ta dere med ned memory lane.

Oslo Runway blir arrangert to ganger i året for å vise frem årets sommer, høst, vår og vintermote. Maria, Erlend og Marte hos oss har vært med å assistert flinke teamledere og stylet modeller til visninger for bl.a Moods of Norway, HAiK, Veronica B. Vallenes, Auma og ARCT.


Et lærerikt år har det også vært! Grant Norton, som er stylist og educator for hårpleieserien EVO hadde tatt den lange turen fra Australia til Oslo, nærmere bestemt KUTT Grünerløkka for å vise oss nyttige stylingtriks.

I oktober var Erlend og Marte på Redken Nordic Tribe for drøssevis av kurs og inspirasjonsvisninger. Kurset ble holdt i Tylösand i Sverige, og det var frisører fra hele norden tilstede. Det var bare Erlend og Marte som var fra Norge under kursdagene, men det varmet godt i hjertet når det kom andre Adam og Eva frisører og viste fram et fantastisk hårshow!

Siste kvelden på kurset var det duket for gallamiddag/fest. Temaet for kvelden var pysjamasparty. Marte og Erlend representerte Oslo, og Black Rat, godt i sine TEAM OSLO joggedresser!

#Swag

Vi har vært gjennom et par runder med Crealectric Chair! Det er et konsept der vi tilbyr gratis behandling mot at vi får gjøre hva vi vil på kunden i stolen! Spennende, kreativt og GØY!

Vi hadde sommerfest! Hver sommer arrangerer vi sommerfest for venner, kolleger og kunder. Alltid like hyggelig! Siri var også på plass med sin kleslinje Black Rat. Storstas om sommeren!


Som frisør er det en rekke konkurranser man kan hevde seg i. Erlend hos oss har prøvd seg i et par av de.

Det ble ingen nominasjoner, men resultatet ble en rekke flotte bilder vi elsker!

Her ser du bidragene hans fra American Crew All Stars Challange og Årets Frisør, i kategorien Årets Lærling.2016 vært et veldig flott år! Vi gleder oss til å møte gamle og nye kunder i 2017!

Til slutt avslutter vi med diverse arbeid gjort av gjengen her på Grønlandskvartalene.Vil du bli møte 2017 med nytt, flott hår? Ring oss på 22 17 77 10 og sett opp en time eller sett opp time på nett her!

Bilder tatt av Erlend og Maria

American Crew All Stars Challange-bilder tatt av Mari Torvanger Knap

Model: Ole Martin Gullbrandsen

MUA: Marte Østensen

Årets Frisør-bilder tatt av Ole - Martin Halvorsen

MUA: Marte Østensen

Modeller: Martin Bergo Selsjord, Ole Martin Gullbrandsen og Fredrik Floen.Introducing: ELISE!

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 23. Jan 2017


Vi har gleden av å ønske Elise velkommen inni varmen hos oss her på Grønlandskvartalene.
Hun har fullført opplæringen ved Adam og Eva Skolen og har akkurat begynt som junior 1.
Elise tar 270,- for klipp og -50% på fargebehandlinger.


Elise er fra Kristiansand, men har bodd i Oslo i ca 6 år. Hun er smørblid og har verdens triveligste dialekt - det er helt umulig å ikke bli i godt humør når man snakker med henne. Tror du oss ikke? Book time hos henne og finn ut av det ;)

Vi gleder oss i massevis til å følge henne gjennom læretiden! (Og det gjør ho au ;)

For å bestille time hos Elise ring oss på tlf 22 17 77 10.


Over og ut!

EVO Fabuloso Pro

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 18. Jan 2017

ENDELIG ER DEN HER!

Vi har vært så heldige at vi har fått inn en helt ny serie med farger fra den Australske hårpleieserien EVO.


De som jevnlig farger håret, mørk eller lys, vet at fargen i tuppene etterhvert vil begynne å fade bort. Da har EVO løsningen med Fabuloso PRO.

Med disse fargene har vi muligheten til å blande en perfekt blanding av de pigmentene fargen din trenger for å få nytt liv. Forskjellen på disse fargene og en klassisk farge er at denne er ammoniak og peroxid-fri. Det betyr at den ikke sliter på håret, og er veldig snill mot hodebunnen.

Fargen fungerer som en conditioner og skal påføres i nyvasket, håndkletørket hår med en virketid på 5-15 min. Vi anbefaler 15min for best holdbarhet. Fabuloso Pro fungerer også ypperlig til å lage pastellfarger på et bleket hår ved å tynne ut fargene med en egen conditionerserie, i reparerende eller volumeffekt, for å duse ut fargen.

Er du en av de som aldri har farget håret før, men har litt lyst til å prøve? Da er Fabuloso Pro en genial løsning! Siden det ikke benyttes vannstoff i disse fargene, trenger ikke fargen inn i hårets cortex, men setter seg mest i hårets ytterste skjellag. Dette gjør at fargen vaskes HELT ut uten å etterlate fargerester eller gir deg en uønsket ettervekst.

Men som om ikke dette var nok! Vi har muligheten til å skreddersy en fargeconditioner utifra den fargen vi har brukt på deg for å vedlikeholde fargen hjemme!

Fabuloso Pro Conditioner kommer i to forskjellige utgaver, Repair og Volum. Repair er for bleket og behandlet hår og etterlater håret mykt og kambart, mens Volum gir volum og løft til et finere og tynnere hår. Før vi har blandet til pigmentene som trengs for at du kan få den beste fargeoppfriskningen hjemme er de helt klare i fargen som på bilde over.

Hvis en kunde f.eks har kommet for å farge håret grått, da kan flasken etter at vi har blandet den til se slik ut:

Grått, og generelt kalde farger, har dårligst holdbarhet i håret. Da er denne løsningen gull verdt!

Fargene holder i 4 -16 vask UTEN Fabuloso Pro vidlikeholdsconditionerene. Dette kommer også an på fargenyanse og intensitet.

Vi gleder oss til å utforske dette gøyale produktet!

Har dere fler spørsmål? Ring oss på 22 17 77 10 eller kom innom for en gratis konsultasjon!

Alle bildene er hentet fra EVO.