Adam og Eva Grønlandskvartalene

Adam og Eva Grønlandskvartalene

REDKENTILBUD

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 10. Feb 2017

Redken, som er en av sponsorene til Oslo Runway, har laget et supertilbud på sine bestselgere innen styling. Du får de nå til 179,- (FØR: 279,-).

Som om ikke det var nok, er Valentinsdagen rett rundt hjørnet!

Redken slår på stortromma og gir deg redusert pris på alle varmebeskyttende. De kommer i alle former og størrelser, alt fra fønkremer, sprayer og oljer.

Glow Dry får du til 299,- (FØR: 339,-), og alt det andre får du til 239,- (FØR 279,-).

Begge disse tilbudene er i begrenset opplag, så løp hit og kjøp!

Hilsen gjengen på Grønlandskvartalene :)EVO Fabuloso Pro

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 18. Jan 2017

ENDELIG ER DEN HER!

Vi har vært så heldige at vi har fått inn en helt ny serie med farger fra den Australske hårpleieserien EVO.


De som jevnlig farger håret, mørk eller lys, vet at fargen i tuppene etterhvert vil begynne å fade bort. Da har EVO løsningen med Fabuloso PRO.

Med disse fargene har vi muligheten til å blande en perfekt blanding av de pigmentene fargen din trenger for å få nytt liv. Forskjellen på disse fargene og en klassisk farge er at denne er ammoniak og peroxid-fri. Det betyr at den ikke sliter på håret, og er veldig snill mot hodebunnen.

Fargen fungerer som en conditioner og skal påføres i nyvasket, håndkletørket hår med en virketid på 5-15 min. Vi anbefaler 15min for best holdbarhet. Fabuloso Pro fungerer også ypperlig til å lage pastellfarger på et bleket hår ved å tynne ut fargene med en egen conditionerserie, i reparerende eller volumeffekt, for å duse ut fargen.

Er du en av de som aldri har farget håret før, men har litt lyst til å prøve? Da er Fabuloso Pro en genial løsning! Siden det ikke benyttes vannstoff i disse fargene, trenger ikke fargen inn i hårets cortex, men setter seg mest i hårets ytterste skjellag. Dette gjør at fargen vaskes HELT ut uten å etterlate fargerester eller gir deg en uønsket ettervekst.

Men som om ikke dette var nok! Vi har muligheten til å skreddersy en fargeconditioner utifra den fargen vi har brukt på deg for å vedlikeholde fargen hjemme!

Fabuloso Pro Conditioner kommer i to forskjellige utgaver, Repair og Volum. Repair er for bleket og behandlet hår og etterlater håret mykt og kambart, mens Volum gir volum og løft til et finere og tynnere hår. Før vi har blandet til pigmentene som trengs for at du kan få den beste fargeoppfriskningen hjemme er de helt klare i fargen som på bilde over.

Hvis en kunde f.eks har kommet for å farge håret grått, da kan flasken etter at vi har blandet den til se slik ut:

Grått, og generelt kalde farger, har dårligst holdbarhet i håret. Da er denne løsningen gull verdt!

Fargene holder i 4 -16 vask UTEN Fabuloso Pro vidlikeholdsconditionerene. Dette kommer også an på fargenyanse og intensitet.

Vi gleder oss til å utforske dette gøyale produktet!

Har dere fler spørsmål? Ring oss på 22 17 77 10 eller kom innom for en gratis konsultasjon!

Alle bildene er hentet fra EVO.

#CURLREBELLION

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 17. Feb 2016

I disse dager har Redken relansert sin krølleserie Curvaceous. De har kvittet seg med noen produkter, lansert noen nye, fått en ny, deilig dinosaurgrønn farge på flaskene og den britiske artisten Jetta er produktenes talsperson.

Sjampoen og balsamen er den samme før. Forskjellen på sjampoen er at den skummer mer enn den tidligere.

De inneholder Moringaolje for fuktighet, og sukkerkrystaller for å styrke hårstrået og holde fuktigheten inne. Krøllete hår er også en veldig sart hårtype. Derfor har hele serien også UV-beskyttelse!

En av nyhetene cleansing conditioner. Denne erstatter sjampo og balsam. Mange med krøller opplever at krøllen er finest etter et par dager etter vask. Denne vil da rense håret og pleie håret som en sjampo og balsam, men bevare krøllens naturlige spenst. Perfekt for den som vasker håret hver dag eller trener mye!

Og nå, mine damer og herrer. Til alles store glede, introduserer vi CCC Spray. Dette står for Climate Control Care. Høres ut som en vanlig pleiespray tenker du, men dette er lillesøsteren til selveste WOOL SHAKE!!! Den gir samme stivelse og tråhetsfølelse som gir masse spenst, og kan både brukes til vanlige hår for å gi tekstur, volum og til krøllete for å definere.

De to siste produktene er klassikerne Full Swirl, en gele med lett hold for å samle og definere krøll, og Wind Up, en lett saltvannspray for å gi tekstur.

Men, som om ikke dette var nok, er det ett produkt til som kommer i denne serien. Til mange kunders, og frisørers glede kommer også gode, gamle Fresh Curls tilbake om ikke så alt for lenge!

Og til slutt: Krølleinspo!Julebord Essentials

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 2. Des 2015

Er frisyren fiks-ferdig til julebordet og du er redd for at den ikke skal holde ut kveldens viltre påfunn?

LOOK NO FURTHER!

Her er produktene du trenger for å vedlikeholde frisyren hele kvelden:


METAL FIX 08

Redkens to glittergeleèr i sølv og gull! Bruk de i sin helhet for å få en glitrete og shiny styling, eller bland de ut med noe annet for å få mer glans. Disse kan også blandes ut i body lotion for å få mer shine!


CAVIAR FULL-BODY VOLUME CRÈME

Går du hele tiden og gnukker i hodebunnen for å få mer volum til frisyren? Da er dette produktet for deg! Full-Body Volume Crème er en volume clay man bruker i tørt hår. Om volumet i bunnen skulle bli mindre utover kvelden tar man bare en liten dose i hånda og gnukker i vei i hodebunnen og vips! Mer løft!


POWDER GRIP 03

Et stylingpulver med veldig godt hold. Den blir kanskje litt mye å bruke i sin helhet når stylingen er på plass. Ta heller en dose i hånda og "tapp" det der du ønsker å få litt mer hold og definisjon. Gir et matt uttrykk.


SHINE FLASH 02

Om et matt uttrykk ikke er din greie kan Shine Flash være akkurat det du trenger. Det ligger litt i navnet at dette produktet gir glans, men den gir også ørlite hold som vil samle eventuelle flyvehår og dempe frizz.


SALTY DOG

For dere som farger håret deres kan de fargebevarende produktene til EVO være greit å bruke. Salty Dog er en saltvannspray som passer godt til våre nordiske hår for å gi en naturlig tekstur. Den samler håret fint og gir litt glans.


MESS AROUND 10

Lett stylingkrem som kan samle håret på lengre hår eller definere og rufse til mer korte frisyrer uten og se sticky ut. Konsistensen er noe kremete som gjør at holdet er veldig lett og kan brukes flere ganger i løpet av kvelden.


Hørtes dette ut som noe for deg? Vi har alle disse hos oss! Kom innom for å sjekke de ut, eller om du har noe annet du skulle lure på angående stylingprodukter!
Vi introduserer: Smooth Perfection!

Postet av Adam og Eva Grønlandskvartalene den 30. Okt 2015

Vi har en gladnyhet til alle frizz fighters som har savnet Pureologys Super Smooth som forsvant for en stund tilbake. Vi introduserer Smooth Perfection!Smooth Perfection hjelper deg med å temme selv de villeste manker og etterlater håret mykt og lettere å håndtere. I tillegg til sjampo og balsam kommer det tre stylingprodukter. Og ikke nok med det: Som alle andre Pureologyprodukter er denne også fargebevarende!

Kom innom oss for å sjekke ut denne fantastiske, rosa serien!